Terveisiä Kotkasta ja kevään uutuuksia

Terveisiä Kotkasta ja kevään uutuuksia

Boutique Francoise muutti maaliskuun puolivälissä Kotkan keskustaan. Kivijalkamyymälä sijaitsee nyt aivan torin laidalla, osoitteessa Keskuskatu 9, 48100 KOTKA. Tänne on äärimmäisen helppo ja nopea tulla esimerkiksi Helsingistä moottoritietä pitkin. Parkkipaikkoja on runsain mitoin heti myymälän edessä. Kun suunnittelet kevään ja kesän kotimaan matkaa, Kotka on loistava kohde. Samalla voit tutustua uuteen myymäläämme. Kivijalkakaupassa turvavälit säilyy ja hygieniasta pidetään hyvää huolta.

Myymälään ja verkkokauppaan on saapunut paljon kevään uutuustuotteita

Ihania uutuustuotteita on saapunut monilta valmistajilta, kuten Ze-Ze Company, Ana Alcazar, In Front Women ja Dry Lake. Verkkokaupastamme voit kätevästi tilata uutuksia tai vaikka lahjakortin äidille. Osoitteesta www.francoiseboutique.fi/kauppa löydät paljon naisten vaatteiden kevään uutuuksia ja nyt myös Vanilla Fly-sisustustuotteita.

Michan ihana ylellinen raitaneule kevään ja kesän viileisiin iltoihin.

Onko keväällä tulossa juhlia? Löytyykö lähipiiristä tuoreita ylioppilaita? Meiltä löydät pieniin juhliin kivoja ja monikäyttöisiä asuja.

MariMari on lahtelainen vaatevalmistaja, jonka kanssa on tehty yhteistyötä jo noin vuoden. Tänä keväänä Mari halusi auttaa hieman hädässä olevia jälleenmyyjiään ja teki jokaiselle halukkaalle jälleenmyyjälle aivan yksilöllisen vaatteen. Boutique Francoisen ikioma MariMarin malli on Minister of Joy pinkissä Garden-kuosissa. Mekko on luomupuuvillaa ja aivan täydellinen. Kokoja löytyy S:stä XXL:ään.

Boutique Francoise on nykyään lifestyle-myymälä ja meillä on Vanilla Fly-merkiltä sisustustuotteita kevään uutuutena. Valikoimassa on muutama ihana maljakko, tuoksukynttilöitä ja kosmetiikkapusseja.

Mahtavaa kesän odotusta ja hauskaa vappua!

Toivottaa kauppias

Kuvassa Ze-Ze:n Huri mekko ja Tanni-bolero

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *