Mahtavaa vuotta 2021!

Mahtavaa vuotta 2021!

Vuosi ehti vaihtua jo pari viikkoa sitten. Moni ajatteli, että onneksi haasteellinen ”koronavuosi” päättyi ja että uusi vuosi tuo varmasti mukanaan iloisempia aikoja, ainakin jossain vaiheessa. Tällaisilla ajatuksilla ollaan täällä putiikissakin.

Viime vuosi oli täynnä haasteita myös Boutique Francoiselle. Saimme uudistetun putiikin ja verkkokaupan auki vuosi sitten. Kaksipäiväisiä avajaisia vietettiin helmikuun lopulla. Maaliskuun puolivälissä maailma ja kaupankäynti pysähtyivät.

Viime vuoteen mahtui toki paljon hyvääkin. Kauppiaana opin paljon uutta mm sosiaalisesta mediasta, ihmisistä yleensä ja itsestänikin. Oli myös mahtava huomata, että tukiverkkoa löytyi asiakkaista, ystävistä ja muista yrittäjistä.

Yksi menneen vuoden kohokohtia oli ihana kauneuspäivä 31.10.2020. Vantaalaisen parturi-kampaamo Lunan iloiset ja taitavat kampaajat ja kosmetologit tekivät taikojaan upeille naisille.

Syksyn some-kampanja, joka koski ulkonäköpaineita, saa mielenkiintoista jatkoa. Kliininen hypnoterapeutti Veera Koski Ilon Voimaa-yrityksestä tulee kertomaan Boutique Francoisen instagram-tilillä, miten voimme parantaa itsetuntoamme. Teemme Veeran kanssa live-lähetyksen perjantaina 22.1. klo 18. Löydät meidät instagramista nimellä @boutique_francoise.

Sari ja Veera. Sarin päällä MariMari:n Beehive II Petit Wrap-mekko ja Veeralla Tramontanan kaunis viininpunainen satiinipaita.

Ihania talvisia päviä kaikille! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *