Me kaikki olemme kauniita

Me kaikki olemme kauniita

Jostain syystä naisilla on hyvin usein huono itsetunto, ainakin mitä tulee ulkonäköön. Boutique Francoise kannustaa kaikkia naisia löytämään ja näkemään oma ainutlaatuinen kauneutensa. Meidän naisten pitäisi itse hyväksyä itsemme.

Vaatteilla voi korostaa vartalon hyviä puolia tai peittää joitain yksityiskohtia, jos niin haluaa. Kun etsit naisten vaatteita Helsingistä ja haluat pukeutumisellasi parantaa mielialaasi, poikkea Fredrikinkatu 32:een.

Stailauspäivä Boutique Francoisessa

Boutique Francoisella oli aikaisemmin syksyllä ”kärsitkö ulkonäköpaineista”-kampanja instagramissa. Kampanjan tiimoilta kaksi nuorta, kaunista naista pääsi stailattavaksi kivijalkakauppaan. Nämä kauniit naiset olivat Henrietta ja Miira. Henrietta tuli Lempäälästä asti vietäämään päivää pääkaupungissa. Upeasta ulkonäöstään huolimatta nämäkin naiset kokevat paineita ulkonäön suhteen ja ovat muutenkin kohdanneet haasteita elämässään. Naiset saivat myös kivaa vaihtelua, kun pääsivät meikattavaksi , kammattavaksi ja kuvattavaksi syksyiseen Helsinkiin. Kaunottaret pukivat päällensä vaatteita Francoisen valikoimasta ja sitten heistä räpsittiin muutamia kuvia. Tässä on sen päivän kuvasatoa.

Leikkimielinen muotinäytös

Vietimme perjantaina 23.10. hauskan illan Fredrikinkatu 29:ssä, kukkakauppa Room32.n tiloissa. Järjestimme siellä yhteistyössä Room32:n kanssa leikkimielisen muotinäytöksen. Teimme tapahtumasta Facebook-liven, josta löytyy tallenne Boutique Francoisen fb-sivulla. Saimme otettua myös joitain kuvia tapahtumasta ja upeista malleista. Malleina toimi Finnairin lomautettuja lentoemäntiä. Tässä muutama kuva illan meiningistä.

Tulevana lauantaina 31.10. vietämme putiikilla Kauneuspäivää. Sieltä saamme taas uutta mahtavaa kuvamateriaalia.

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *