Putiikkiin on tullut kivoja syysuutuuksia

Putiikkiin on tullut kivoja syysuutuuksia

Upea Fura Dress merkiltä i say. Mekko on kaunis vaate niin arkeen kuin pieneen juhlaankin.. Fura Dressissä on irroitettava alusmekko. Voit muunnella vaatetta asusteilla. Kuvassa Belinda on laittanut jalkaansa maiharit ja sai näin asuun hieman asennetta.

Syksy tekee tuloaan ja myymälään sekä verkkokauppaan on tullut runsaasti kaikkea uutta ja kivaa. Olemme saaneet kaikenlaisia herkkuja, mekkoja, hameita, paitoja ja farkkuja.

Ilmassa on ollut pitkään kesän tuntua, mutta vääjämättä ilmat viilenevät talvea kohti mentäessä. Meillä on tarjota viileneviin päiviin muutama herkullinen pörrötakki. Varastomme on pieni, joten tule pian katsastamaan tarjonta kivijalkamyymälään tai käy verkko-ostoksilla

Kiitos kaikille asiakkaille, jotka ovat meitä tukeneet kevään ja kesän aikana. Odotamme syksyä kiitollisena ja toivomme loppuvuodelta piristystä kaupan käyntiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *