Tervetuloa ihana arki!

Tervetuloa ihana arki!

Elokuu ja arki on alkanut.

Tarvitsetko tai kaipaatko uusia syysvaatteita? Putiikkiin ja verkkokauppaan on saapunut kivoja uutuuksia sekä arkeen että juhlaan. Tässä muutamia kivoja esimerkkejä:

Täydellinen silkkimekko Ana Alcazar-merkiltä. Unelman kevyt vaate, jossa vuori. Tämä toimii missä ja milloin vain. Korkokengät jalkaan ja tässä on upea juhlamekko. Tennareiden kanssa vaate on kivan casual. Malli imartelee kaikenmuotoisia vartaloita suoran linjansa ansiosta.

Kaupan valikoimaan on saatu uusi vaatemerkki In Front Women. Alla pari esimerkkiä mukavista uutuuksista.

Mukavaa elokuun jatkoa ja trevetuloa putiikille. Kaupassa ei ole ollut ruuhkaa ja siellä on todella turvallista asioida. Verkkokauppa palvelee joka päivä, vuorokauden ympäri. Toimitukset ovat salamannopeita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *