Kivat vaatteet – parempi mieli

Kivat vaatteet – parempi mieli

Suosittu Ze-Ze:n collegehupparitunika kolmessa värissä. Hinta vain 56,50.

Mukavaa kesän jatkoa! Oletko voinut hyvin nyt, kun koronarjoituksia on purettu? Jaksatko huolehtia itsestäsi? Haluatko piristää itseäsi vaatteilla ja tehdä arjesta ja juhlasta mukavampaa? Vaatteet vaikuttavat mielialaan. Jos tunnet olosi miellyttäväksi ja koet itsesi kauniiksi jossain vaatteessa, päivä on aika pitkälle pelastettu.

Saimme uuden erän supersuosittua ja huippumukavaa Alaya-hupparitunikaa kolmessa värissä. Tämä huppari on täydellinen kotoiluun tai vaikka iltalenkille. Huppari on 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Tämän täydellisen, hupullisen hupparimekon alle ei ole välttämätöntä pukea mitään. Leggingsien kanssa tällä hupparilla tarkenee syksyiltoinakin.

Miltä karanteeni tuntui? Haluaisitko jo vähän irroitella ystävien kanssa? Olisiko vihdoin aika pienelle juhlalle? Tai onko kenties tulossa loppukesästä tapahtumia tai pirskeitä? Boutique Francoisessa on laaja valikoima mekkoja ja muuta kivaa pieneen ja vähän suurempaankin juhlaan.

Putiikkiin ja verkkokauppaan tulee koko ajan uutuuksia. Tervetuloa kokeilemaan!

Mahtavaa loppukesää! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *