Kesä ja kesäale

Kesä ja kesäale

Helle on hellinyt ja kesäkatu on ollut kuuma. Vaikka sää on nyt hieman viilennyt ja sade raikastaa ilmaa, boutique Francoisen kuuma kesäale jatkuu Alensimme suuren määrän kauniita ja mukavia vaatteita. Osa alennetuista vaatteista on omaa tuontia Pariisista. Nyt on erittäin hyvä hetki hankkia todella yksilöllisiä ja edullisia vaatteita. Vaatteemme sopivat kaikenlaisille naisvartaloille. Jokainen nainen on kaunis ja voi pukeutua tyylikkäästi.

UUTTA: Kesäiset neutraalit sävyt

Neutraalit sävyt ovat aina ajankohtaisia ja sopivat täydellisesti kesäpukeutumiseen. Neutraaleja värejä voit yhdistellä värikkäisiin yksityiskohtiin tai pukeutua ihanan pehmeisiin sävyihin päästä varpaaisiin. Alla muutama kuva Ze-Ze:n tämän kesän uutuuksista kauniissa beigen sävyissä.

Lämpöä ja aurinkoa kesäänne. Toivottavasti näemme putiikilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *