Summer in the City

Summer in the City

Tervetuloa putiikin ”terassille”!

Aurinkoisia terveisiä Freda 32:sta.

Kevät vaihtui kesäksi aivan kuin varkain. Korona ja kylmyys ovat kohmettaneet monen mielen vielä ikäänkuin talviasentoon. Nyt se on kuitenkin virallista; kesä on tullut. Ihmiset ovat alkaneet liikkua vähän enemmän. Meillä boutique Francoisessa ei ole kuitenkaan ollut havaittavissa suurta asiakasryntäystä, joten on täysin turvallista tulla tutkailemaan, mitä kivaa myymälästä löytyy. Voit vaikka vain piipahtaa kahvilla tai kuohuvalla, molempia on aina tarjolla. 🙂

Oli sitten kesä tai talvi, uusi laukku piristää aina. Nyt kesäkuun alun kunniaksi uutiskirjeen tilaaja ja blogin lukija saa kaikista laukuista ja lompakoista – 15% alennuksen. Edun saat verkkokaupassa koodilla laukku15 tai tietysti myymälässä. Valikoimassamme on mm monta erilaista laukkumallia Depecheltä.. Suosituin malli on ollut uuden tulemisen kokenut vyölaukku. Meiltä löytyy myös sekä pientä ja siroa käsilaukkua että isompaa kassia vaikka viikonloppureissulle tai treenikassiksi.

Tämän merkin kaikki laukut ja lompakot ovat täysnahkaisia ja normaalihinnaltaankin edullisia.

Suosittu vyölaukku, pehmeää nahkaa.
Ihana nahkainen kassi, johon mahtuu vaikka treenivarusteet. Laukun koko on. 50cm x 35cm x 15cm.

Ihanaa alkanutta kesää! Toivottavasti nähdään pian.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *