Keväällä pukeudutaan mekkoihin

Keväällä pukeudutaan mekkoihin

Kevät on jo pitkällä ja auringonsäteet piristävät mieltä ja kehoa. Nyt on ihana pukeutua mekkoihin ja samalla piristää tätä korona-kevättä. Meillä putiikissa ja verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia mekkoja niin arkeen, kuin pieneen juhlaankin.

Saat nyt sekä kivijalkamyymälästä että verkkokaupasta 30 %: alennuksen mekoista käyttämällä koodia mekko30. Alennus koskee myös uutuustuotteita. Upeat mallikappaleet ovat taas jopa 40 % alennuksessa.

Osa varastomme mekoista on yksittäisia mallikappaleita ja niitä ei löydy muualta. Yläpuolella oikealla oleva Elineten mekko on yksittäiskappale. Toista sellaista ei kävele vastaan.

Monet valikoimamme mekot ovat todella monikäyttöisiä. Asusteilla saat edullisesta ”arkimekosta” tyylikkään ja hienostuneen. Vaihda vaikka vain tennarit korkkareihin ja tyyli muuttuu jo paljon! Yläpuolen kuvien mekot ovat esimerkkejä muunneltavista asuista. Kukkamekon päälle voit pukea siistin jakun tai juhlavan huivin ja laittaa korkokengät, ja kauniit korut, niin voit loistavasti mennä vaikki pieniin pirskeisiin. Arkena taas tennarit jalkaan ja ulos puistoon piknikille. Oikeanpuoleinen musta mekko on vielä itseasiassa monta vaatetta yhdessä asussa. Tätä mekkoa voi käyttää myös pitkänä hameena. Mekon yläosa toimii vyötärökaistaleena, kun haluat pukea mekon sijasta hameen.

Jos et voi tai halua osallistua juhliin, niin juhlat voivat aina tulla luoksesi vaikka uuden upean keväisen asun muodossa!

Muistathan myös huikeat alennuksemme koodilla mekko30. Kaikista mekoista (myös uutuudet) saat 30 % alennusta kivijalkamyymälästämme ja verkkokaupasta.

Tutustu tuotteisiimme ja nappaa oma piristyksesi nyt edullisesti >>

Aurinkoisin terveisin Boutique Francoisen henkilökunta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *