Ihana kevät tulee kuitenkin

Ihana kevät tulee kuitenkin

Tällä viikolla saimme myyntiin muutaman ihanan tuotteen kevään uutuuksista. Soulmaten kaunis ja suosittu SUS-mekko saapui aurinkoisena keskiviikkona. Mekossa on todella miellyttävä vuori ja kukallinen, läpikuultava päälikangas. Tämä tuote edustaa kevään ja kesän muotia parhaimmillaan.

Capri Collectionilta saapui kevään ja kesän upea ja suosittu Divine-tunikamekko. Mekossa on kiva eläinkuosinen, lämpimänsävyinen kangas. Kauluksessa on superhieno helmi- ja paljettibrodeeraus. Saat mekkoon muotoa vyöllä. Materiaali on 100% viskoosia. Vesipesu 30 asteessa.

Sokerina pohjalla posti toi paketin, jossa oli 8 kappaletta Ze Ze:n supersupersuosittua Alaya-hupparia. Tämä malli on lyhyempi, kuin aikaisempi versio Alaya-hupparista. Tuote on todella miellyttävä päällä. Hupparin materiaali on 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Huppari on just sopiva tähän aikaan, kun ei ole vielä ihan t-paita-kelit. Sitten tämä huppari on toisaalta niin makee ja tyylikäs, että tämä päällä voi esiintyä videopalaverissa tai ihan livenäkin.

Lyhyt Alaya-huppari

Kevättä kohden siis mennään kovaa vauhtia. Nyt on hyvä hetki vähän päivittää vaatekaappia ja ilahduttaa itseään uudella kivalla vaatteella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *