Ihmeitäkin tapahtuu

Ihmeitäkin tapahtuu

Pääsiäistä edeltävä viikko elettiin todellista hiljaiseloa fyysisten asiakkaiden kanssa. Aivan kuin maa olisi niellyt kaikki ihmiset. Puuhailin putiikissa kaikenlaisia juttuja ja asioita ja kauppa oli aivan sekava hullunmylly. Sitten. Ykskaks pariskunta tulee ovesta sisään ja haluaa tehdä ostoksia. Hämmästys oli suuri. Tällaista ihmettä ei ollut näkynyt varmaan muutamaan viikkoon. Ihana rouva sai itselleen uuden lämmittävän neuleen ja Pariisista tuodun makeen jakun.

Yläpuolella kuvassa ovat tuoteet, jotka myytiin yllättävässä, mutta mahtavassa asiakaskohtaamisessa. Seepra- ja blig bling-kuvioitu jakku on Missy-merkkinen ja tuotu siis Pariisista. Puserojakku on polyesteria ja elastaania. Vetoketju aukeaa sekä ylhäältä, että alhaalta, joten vaatteen ulkonäköön saa vaihtelua pitämällä vetoketjua auki, kiinni, vähän auki ylhäältä tai alhaalta. Muodikkaan vaaleanruskea neule on Grace & Milan mallistoa ja valmistettu viskoosista ja akryylistä. Neuleessa on sivusaumoissa hauskat napit. Hihat alkavat jännästi olkapäiden alapuolelta.

Yritämme saada ostavia asiakkaita tällä hetkellä etenkin verkosta. Tästä syystä panostamme näkyvyyteen ja aktiivisuuteen sosiaalisessa mediassa. Verkkokaupasta löytyy kaikki varastossamme olevat tuotteet. Meitä voi seurata niin facebookissa kuin insagramissakin. Ota tilit seurantaan. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *