Taas yksi korona-viikko takana

Taas yksi korona-viikko takana

Kuuluisa korona-virus on hiljentänyt Helsingin kadut. Jos olen pysynyt laskuissa, meillä putiikissa kävi viikon aikana yksi asiakas! Harmi, ettemme älynneet ottaa hänestä valokuvaa. Kaupan oven aukeaminen on ollut näinä päivinä harvinaisen harvinaista herkkua.

Meillä on silti kauppa pullollaan kivoja ja mukavia vaatteita. Otimme pitkin viikkoa kuvia mm muutamasta ihanasta mekosta.

Tällä hetkellä kivijalkakaupoilla ei mene hyvin, varsinkaan vaatekaupoilla. Kukaan ei tarvitse vaatteita mihinkään, kun kaikki on komennettu kotiin. Ja hyvä tietysti niin, että säilyisimme terveinä. Olemme alkaneet miettimään, mitä muuta, kuin vaatteita Francoisen verkkokaupassa voisi myydä. Teimme muutaman pullon saippuaa ja pyykkietikkaa noin koemielessä. Tilasimme myös kotimaisen Ekopuren pesuaineita. Niitä saadaan luultavasti ensi viikolla myyntiin.

Francoise-sarjan saippua

Kevät tulee koronasta huolimatta kovaa vauhtia. Vielä tulee kuitenkin viileitäkin päiviä ja silloin on mukava laittaa päälle vaikka ihana ja miellyttävä neule.

Ajlajk-neule

Nyt vaan taas jatketaan harjoituksia ja toivotaan, että pandemia menee nopeasti ohi ja naiset alkaisivat haluamaan kauniita vaatteita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *